Klachten?

Graag komen we er samen uit!

hulp
nodig?

Soms voldoet het product niet aan je verwachtingen.  Neem dan altijd contact met ons op via info@beautywinkelonline.nl, via het onderstaande formulier contact opnemen mag natuurlijk ook. Wij gaan ons best doen om een passende oplossing te vinden! Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 Kijk vooraf even op de Algemene Voorwaarden wat de gemaakte afspraken zijn. 

Heb je tips voor de verbetering van ons product of onze service? Dan horen wij dat graag! Hier vind je onze contactgevens. 

 

 

Gelieve onderstaand formulier zo compleet mogelijk invullen, zo beschikken wij over de nodige informatie uw bericht zo goed mogelijk te behandelen. Onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

3 + 1 =

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, trends nieuwe producten en kortingen.

Tot snel!    Rosita

JE ben succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief